3D-tulostus

3Dkorneri.fi tarjoaa 3D-tulostuspalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Emme varsinaisesti tarjoa mallinnuspalveluita, mutta näistä voi aina kysyä! 3Dkorneri.fi takana on Pieni Pala Verkkoa (2982440-9) niminen toiminimi.

Käytämme materiaaleina tällä hetkellä PLA ja PET materiaaleja. Väreinä on pääosin musta ja valkoinen. Valkoista löytyy melkein aina varastosta. On meillä joitain muitakin värejä, niistä voi aina kysyä!

Tulostamme pääosin yksivärisiä tuotteita, mutta tarvittaessa voimme tehdä värinvaihdon kesken kerroksen. Näin saadaan esim. kylttejä tehtyä.

Isoin tulostusala on 300x300x400mm, mutta tulostamme pääosin tästä pienempiä tulosteita. Iso tulostusala auttaa varsinkin, jos tulostetaan samaan aikaan useampi kappale samaa mallia.

Emme tee isompaa jälkikäsittelyä. Poistamme tukimateriaalia, mutta maalaus/hionta/muu jälkikäsittely jää asiakkaalle.

Tulostimet

Meillä on käytössä kaksi tulostinta. Prusa Mini+ ja Artillery Sidewinder X2. Olemme alle kertoneet hieman tulostimistamme.

Prusa Mini+

Tulostusala: 180x180x180mm
Materiaalit: PLA & PET

Tämä on meidän eniten käytetty kone ja tällä tulostellaan varmaan suurin osa tulosteista. Tähän kokoon mahtuu suurin osa ja tämä on myös varmatoimisin laite meillä.

Artillery Sidewinder X2

Tulostusala: 300x300x400mm
Materiaalit: PLA & PET

Tämä on meidän isoin kone ja emme varmaan tätä isompaa hanki tai tarvitse. Tällä tulostetaan pääasiassa hieman isompia kappaleita ja jos tarvitaan paljon tulosteita kerralla.

Hinnasto

Alla on 3D-tulostuksen hinnasto. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja.

 • Aloitusmaksu: 5€
 • Tulostimen käyttötunti: 2€/tunti
 • PLA materiaalin hinta: 30€/kg
 • PET materiaalin hinta: 35€/kg

Tarjouspyyntö

Alla olevalla lomakkeella voit pyytää tarjousta 3D-tulostuksesta. Lomakkeella on myös laskuri, joka antaa hinta-arvion perustuen syöttämiisi tietoihin ja meidän hinnastoon. Väritoiveen voi esittää ja näin voimme antaa arviota kestosta mikäli kyseisen väristä filamenttia ei olekaan meillä varastossa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*

3D-malli

Asiakas vastaa itse, että hänellä on oikeudet tulostuttaa malli meillä. Me emme ota vastuuta asiakkaan toimittaman 3D-mallin tekijänoikeuksista.
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 200 MB.

  Hinta-arvio

  Alla oleva laskuri antaa hinta-arvion. Arvio on suuntaa antava ja tämä ei ole vielä varsinainen tarjous. Saat varsinaisen tarjouksen erikseen.
  Filamentti
  Hinta: 0,00 €

  Lisätiedot

  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.